Η πρώτη ημέρα του Prime Day 2023 ήταν η μοναδική ημέρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Amazon, γεγονός που βοήθησε ώστε να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση Prime Day που έγινε ποτέ, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Prime Day 2022. 

Συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί καταναλωτές ξόδεψαν 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο διαδίκτυο τις πρώτες 24 ώρες της Prime Day της Amazon.com Inc., σύμφωνα με την Adobe Inc. Αυτό είναι ποσοστό, κατά 6% υψηλότερο από πέρυσι, αλλά υπολείπονταν των εκτιμήσεων για ακόμη ισχυρότερη ανάπτυξη, καθώς οι αγοραστές αναζητούν περαιτέρω ευκαιρίες. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης αγορών, τα μέλη Prime αγόρασαν περισσότερα από 375 εκατομμύρια προϊόντα παγκοσμίως και εξοικονόμησαν περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκατομμύρια προσφορές σε όλο το κατάστημα της Amazon. «Η πρώτη μέρα της Prime Day ήταν η μεγαλύτερη ημέρα πωλήσεων στην ιστορία της Amazon και τα μέλη της Prime εξοικονομούσαν περισσότερα φέτος από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση Prime Day», δήλωσε ο Doug Herrington, Διευθύνων Σύμβουλος των Amazon Stores. 

Μικρές επιχειρήσεις στο Prime Day

Η μεγάλη «γκάμα» προϊόντων της Amazon γίνεται δυνατή μέσω ανεξάρτητων πωλητών -οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μάλιστα, η Prime Day 2023 ήταν η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ για ανεξάρτητους πωλητές στο κατάστημα της Amazon. 

Η Amazon λοιπόν, προσέφερε φέτος περισσότερα από ποτέ άλλοτε, Prime Day προϊόντα μικρών επιχειρήσεων, ενώ οι μικρές επιχειρήσεις Caraway, True Classic και TUSHY αύξησαν τις μέσες ημερήσιες πωλήσεις τους στο κατάστημα της Amazon πάνω από 18 φορές την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης Prime Day σε σύγκριση με το 2023 πριν από την Prime Day. 

Είδη Prime Day με τις μεγαλύτερες πωλήσεις

Φέτος, η Amazon προσέφερε περισσότερα offers από οποιαδήποτε προηγούμενη εκδήλωση Prime Day. Τα μέλη του Prime αγόρασαν επίσης εκατομμύρια συσκευές με δυνατότητα Alexa, συμπεριλαμβανομένου του Fire TV Stick (3rd Gen) με το Alexa Voice Remote, το οποίο ήταν το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλη την Amazon παγκοσμίως.

Οι προσφορές με τις κορυφαίες πωλήσεις φέτος περιλάμβαναν:

  • Fire TV Stick
  • LANEIGE Lip Glowy Balm
  • Apple AirPods
  • Bissell Little Green Portable Deep Cleaner

Τα Prime μέλη εξοικονομούν περισσότερα

Τα μέλη του Prime εξοικονόμησαν περισσότερα φέτος από οποιαδήποτε προηγούμενη εκδήλωση Prime Day. Ειδικότερα, εξοικονόμησαν περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκατομμύρια προσφορές και απέκτησαν αποκλειστική πρόσβαση στις χαμηλότερες τιμές μέχρι στιγμής στην Amazon, από διάφορες επωνυμίες, όπως αυτές που ακολουθούν:

  • Bose
  • Hey Dude
  • Theragun

Για να μάθετε ακόμη περισσότερα για το Prime Day, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα αγορών του έτους, που παρέχει προσφορές και ευκαιρίες αγορών στα μέλη Prime στην Amazon, αλλά και πώς θα το αξιοποιήσετε μελλοντικά προς όφελός σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε την κατάλληλη ομάδα, που θα σας δώσει έξυπνα tips και συμβουλές.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας

Share the knowledge!