Λίγα λόγια για μας

Αποστολή

Στην Ε-Commerce Hellas στοχεύουμε στη δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας, τα μέλη της οποίας θα μοιράζονται κοινά όνειρα και επιδιώξεις στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα από την κατάλληλη κατάρτιση και επιμόρφωση, τη διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών επιθυμούμε να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ελλήνων και των διεθνών sellers, των ανθρώπων εκείνων που δεν διστάζουν να ρισκάρουν, να επενδύσουν και με σύμμαχο την τεχνολογία να αποκτήσουν τη δική τους οντότητα στην νέα εποχή του e-commerce.

Όραμα

Όραμα μας στην Ε-Commerce Hellas είναι να γίνει ευρέως γνωστός ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Μετά από μια μακροχρόνια περίοδο οικονομικής κρίσης, οι νέοι επιχειρηματίες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατομμύρια ανθρώπους. Στόχος μας είναι η κοινωνία να στραφεί στο e-commerce, καθότι όχι μόνο είναι μια διέξοδος σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες όπως οι σημερινές, εφόσον δίνει τη δυνατότητα να εισαχθεί φρέσκο χρήμα στην ελληνική αγορά, αλλά αποτελεί το μέλλον του εμπορίου. Το e-commerce μπορεί και αναπτύσσεται πέρα από γεωγραφικά, χρονικά και οικονομικά όρια. Ο σύγχρονος επιχειρηματίας που θα δραστηριοποιείται στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου θα αποκτήσει ανεξάντλητα περιθώρια εξέλιξης μέσα από αυτή την γεωγραφική, χρονική και οικονομική ελευθερία.

Αξίες

Όλη μας η προσπάθεια στηρίζεται σε πέντε βασικούς πυλώνες: στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον ανοιχτής επικοινωνίας, την ισότητα των ευκαιριών και την πίστη μας στη δύναμη της εκπαίδευσης και της τεχνογνωσίας. Μας καθοδηγεί ο ενθουσιασμός μας για καθετί πρωτοπόρο, για τις νέες δυνατότητες που δίνονται μέσω της τεχνολογικής εξέλιξης. Οι στόχοι μας, τα προγράμματά μας, οι πράξεις μας διακατέχονται από την αρχή ως το τέλος από αυτό το πνεύμα, αυτόν τον νέο «άνεμο αλλαγής» που θα οδηγήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στη νέα εποχή.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Achilleas Daskalakis

Co-Founder

Αχιλλέας Δασκαλάκης

Γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1991 στην Αθήνα, ο Αχιλλέας από μικρή ηλικία ήταν επίμονος και ήθελε πάντα να επιτυγχάνει τους στόχους του, όπως ακριβώς τους είχε θέσει στο μυαλό του. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ολοκλήρωσε αρκετές πρακτικές στον τομέα των πωλήσεων, ο οποίος αποτελούσε πάντοτε ένα από τα πάθη του, καθώς η αλληλεπίδραση με τους πελάτες και η ανταπόκριση στις προσδοκίες τους είναι από εκείνα τα στοιχεία του κλάδου που τον συναρπάζουν.

Το 2013, γίνεται δεκτή η αίτησή του να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Groningen της Ολλανδίας στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Επιχειρήσεων, στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διαχείρισης Στρατηγικής & Καινοτομίας. Εκεί ξεκινά και η ενασχόλησή του με τον μαγικό κόσμο του e-commerce ενώ ακολούθησαν τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας. Παιδικοί φίλοι και συγκάτοικοι στο Groningen με τον Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έτσι, πριν από μερικούς μήνες γεννήθηκε η E-Commerce Hellas, με απώτερο στόχο να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη που θα οδηγήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στη νέα εποχή.

Kostas Theodoridis

Co-Founder

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1990 στη Γερμανία και μεγάλωσε στο Μόναχο όπου έζησε για 14 χρόνια προτού έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το σχολείο και να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΠΑ. Το πάθος του για υψηλής ποιότητας υποστήριξη πελατών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όπου εργάστηκε στην Teleperformance για 3.5 χρόνια, πρώτα ως σύμβουλος υποστήριξης πελατών και αργότερα ως Αναλυτής Διασφάλισης Ποιότητας για πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας. Το 2014 πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην Experian στο Ντίσελντορφ, όπου απέκτησε χρήσιμες εμπειρίες στον τομέα του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία. Εκεί συνειδητοποίησε ότι η δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας υποστήριξης πελατών μαζί με τη χρήση καινοτόμων ιδεών για την προώθηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο, είναι αυτό με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί. Μαζί με τον φίλο και συγκάτοικό του, Αχιλλέα, αποφασίζουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να στραφούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το Amazon. O ενθουσιασμός για καθετί πρωτοπόρο καθώς και για τις νέες δυνατότητες στον κλάδο είναι εκείνα που τον ώθησαν να ασχοληθεί με το e-commerce και μαζί με τον Αχιλλέα να ιδρύσουν την E-Commerce Hellas, ώστε να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό τις ανεξάντλητες ευκαιρίες που προσφέρει ο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Konstantinos Varsamis

Designer

Κωνσταντίνος Βαρσαμής

Ο Κωνσταντίνος Βαρσαμής γνωστός και ως “kwnva” είναι γραφίστας, αλλά δεν σταματάει εκεί, καθώς κάνει 3D modeling και web design. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι να ανέβουν τα crypto που έχει επενδύσει και να πουλήσει τα NFTs του για να φύγει για Μπαχάμες. Στην E-Commerce Hellas φτιάχνει τις συσκευασίες, τις εικόνες, τα sites και οτιδήποτε δημιουργικό, μιας και είναι ένας e-καλλιτέχνης.

Konstantinos Pappas

Consultant

Κωνσταντίνος Παππάς

Ο Κωνσταντίνος είναι προγραμματιστής. Και ως αληθινός προγραμματιστής αποφάσισε να βρει την πιο αποδοτική λύση σε αυτό που του ανατέθηκε. Η οδηγία ήταν σαφής: Το κείμενο να έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό λέξεων και να μιλάει για αυτόν. Έτσι και έκανε. Αλλά όπως συμβαίνει συνήθως στη ζωή ενός προγραμματιστή, δεν είναι αρκετό να κάνεις αυτό που σου ζητήθηκε, αλλά αυτό που θέλουν και δεν ξέρουν πώς να στο ζητήσουν. Όνειρό του, να γευτεί το καλύτερο burger που υπήρξε ποτέ. Εργάζεται στην E-Commerce Hellas μέχρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Vangelis Verbis

Sales & Account Manager

Βαγγέλης Βέρμπης

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε το 1993 και είναι απόφοιτος ηλεκτρολόγος μηχανικός ATEI Πάτρας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε για 6 μήνες στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), όμως γρήγορα συνειδητοποίησε ότι το κύριο ενδιαφέρον του είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα τα τελευταία 3 χρόνια είναι ιδιαίτερα επιτυχήμένη, καθώς διαθέτει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω της πλατφόρμας του eBay με εκατοντάδες πωλήσεις και 100% θετικά σχόλια από τους πελάτες του. Πέρα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, μοιράζεται πλέον μαζί μας ως Amazon Account Manager στην E-Commerce Hellas την αγάπη του για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη δημιουργικότητα του και τις ιδέες του για την μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.
Dimitris Paxinos

SALES & ACCOUNT MANAGER

Δημήτρης Παξινός

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας της Mondelez International καθώς και στο τμήμα Μάρκετινγκ των Μύλων Θράκης. Λάτρης των αριθμών και της ανάλυσης, φήμες λένε ότι και στον ύπνο του υπολογίζει ROI & Margin. Όσο σταθερός είναι στο performance που θέλει να έχουν οι πελάτες, τόσο ασταθής είναι στις μουσικές του επιλογές με το playlist του να διαθέτει από metal, μέχρι δημοτικά. Εργάζεται μαζί μας ως Amazon Account Manager στην E-Commerce Hellas.