Λίγα λόγια για μας

Αποστολή

Στην Ε-Commerce Hellas στοχεύουμε στη δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας, τα μέλη της οποίας θα μοιράζονται κοινά όνειρα και επιδιώξεις στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα από την κατάλληλη κατάρτιση και επιμόρφωση, τη διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών επιθυμούμε να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ελλήνων και των διεθνών sellers, των ανθρώπων εκείνων που δεν διστάζουν να ρισκάρουν, να επενδύσουν και με σύμμαχο την τεχνολογία να αποκτήσουν τη δική τους οντότητα στην νέα εποχή του e-commerce.

Όραμα

Όραμα μας στην Ε-Commerce Hellas είναι να γίνει ευρέως γνωστός ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Μετά από μια μακροχρόνια περίοδο οικονομικής κρίσης, οι νέοι επιχειρηματίες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατομμύρια ανθρώπους. Στόχος μας είναι η κοινωνία να στραφεί στο e-commerce, καθότι όχι μόνο είναι μια διέξοδος σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες όπως οι σημερινές, εφόσον δίνει τη δυνατότητα να εισαχθεί φρέσκο χρήμα στην ελληνική αγορά, αλλά αποτελεί το μέλλον του εμπορίου. Το e-commerce μπορεί και αναπτύσσεται πέρα από γεωγραφικά, χρονικά και οικονομικά όρια. Ο σύγχρονος επιχειρηματίας που θα δραστηριοποιείται στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου θα αποκτήσει ανεξάντλητα περιθώρια εξέλιξης μέσα από αυτή την γεωγραφική, χρονική και οικονομική ελευθερία.

Αξίες

Όλη μας η προσπάθεια στηρίζεται σε πέντε βασικούς πυλώνες: στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον ανοιχτής επικοινωνίας, την ισότητα των ευκαιριών και την πίστη μας στη δύναμη της εκπαίδευσης και της τεχνογνωσίας. Μας καθοδηγεί ο ενθουσιασμός μας για καθετί πρωτοπόρο, για τις νέες δυνατότητες που δίνονται μέσω της τεχνολογικής εξέλιξης. Οι στόχοι μας, τα προγράμματά μας, οι πράξεις μας διακατέχονται από την αρχή ως το τέλος από αυτό το πνεύμα, αυτόν τον νέο «άνεμο αλλαγής» που θα οδηγήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στη νέα εποχή.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Achilleas Daskalakis

Co-Founder

Αχιλλέας Δασκαλάκης

Γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1991 στην Αθήνα, ο Αχιλλέας από μικρή ηλικία ήταν επίμονος και ήθελε πάντα να επιτυγχάνει τους στόχους του, όπως ακριβώς τους είχε θέσει στο μυαλό του. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ολοκλήρωσε αρκετές πρακτικές στον τομέα των πωλήσεων, ο οποίος αποτελούσε πάντοτε ένα από τα πάθη του, καθώς η αλληλεπίδραση με τους πελάτες και η ανταπόκριση στις προσδοκίες τους είναι από εκείνα τα στοιχεία του κλάδου που τον συναρπάζουν.

Το 2013, γίνεται δεκτή η αίτησή του να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Groningen της Ολλανδίας στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Επιχειρήσεων, στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διαχείρισης Στρατηγικής & Καινοτομίας. Εκεί ξεκινά και η ενασχόλησή του με τον μαγικό κόσμο του e-commerce ενώ ακολούθησαν τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας. Παιδικοί φίλοι και συγκάτοικοι στο Groningen με τον Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έτσι, γεννήθηκε η E-Commerce Hellas, με απώτερο στόχο να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη που θα οδηγήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στη νέα εποχή.

Kostas Theodoridis

Co-Founder

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1990 στη Γερμανία και μεγάλωσε στο Μόναχο όπου έζησε για 14 χρόνια προτού έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το σχολείο και να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΠΑ. Το πάθος του για υψηλής ποιότητας υποστήριξη πελατών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όπου εργάστηκε στην Teleperformance για 3.5 χρόνια, πρώτα ως σύμβουλος υποστήριξης πελατών και αργότερα ως Αναλυτής Διασφάλισης Ποιότητας για πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας. Το 2014 πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην Experian στο Ντίσελντορφ, όπου απέκτησε χρήσιμες εμπειρίες στον τομέα του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία. Εκεί συνειδητοποίησε ότι η δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας υποστήριξης πελατών μαζί με τη χρήση καινοτόμων ιδεών για την προώθηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο, είναι αυτό με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί. Μαζί με τον φίλο και συγκάτοικό του, Αχιλλέα, αποφασίζουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να στραφούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το Amazon. O ενθουσιασμός για καθετί πρωτοπόρο καθώς και για τις νέες δυνατότητες στον κλάδο είναι εκείνα που τον ώθησαν να ασχοληθεί με το e-commerce και μαζί με τον Αχιλλέα να ιδρύσουν την E-Commerce Hellas, ώστε να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό τις ανεξάντλητες ευκαιρίες που προσφέρει ο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Konstantinos Varsamis

Designer

Κωνσταντίνος Βαρσαμής

Ο Κωνσταντίνος Βαρσαμής γνωστός και ως “kwnva” είναι γραφίστας, αλλά δεν σταματάει εκεί, καθώς κάνει 3D modeling και web design. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι να ανέβουν τα crypto που έχει επενδύσει και να πουλήσει τα NFTs του για να φύγει για Μπαχάμες. Στην E-Commerce Hellas φτιάχνει τις συσκευασίες, τις εικόνες, τα sites και οτιδήποτε δημιουργικό, μιας και είναι ένας e-καλλιτέχνης.

Konstantinos Pappas

Consultant

Κωνσταντίνος Παππάς

Ο Κωνσταντίνος είναι προγραμματιστής. Και ως αληθινός προγραμματιστής αποφάσισε να βρει την πιο αποδοτική λύση σε αυτό που του ανατέθηκε. Η οδηγία ήταν σαφής: Το κείμενο να έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό λέξεων και να μιλάει για αυτόν. Έτσι και έκανε. Αλλά όπως συμβαίνει συνήθως στη ζωή ενός προγραμματιστή, δεν είναι αρκετό να κάνεις αυτό που σου ζητήθηκε, αλλά αυτό που θέλουν και δεν ξέρουν πώς να στο ζητήσουν. Όνειρό του, να γευτεί το καλύτερο burger που υπήρξε ποτέ. Εργάζεται στην E-Commerce Hellas μέχρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Vangelis Verbis

Senior Operations Manager

Βαγγέλης Βέρμπης

Ο Βαγγέλης γεννημένος το 1993 παρά τις σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός γρήγορα κατάλαβε το πάθος του για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκίνησε από νωρίς στα φοιτητικά του χρόνια, καθώς διέθετε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω της πλατφόρμας του eBay. Πέρα από την αγάπη του για τα ταξίδια ως άλλος Τάσος Δούσης, μοιράζεται από το 2018 μαζί μας ως Operations Manager στην E-Commerce Hellas την αγάπη του για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη δημιουργικότητα του και τις ιδέες του για την μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.
Dimitris Paxinos

SALES & ACCOUNT MANAGER

Δημήτρης Παξινός

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας της Mondelez International καθώς και στο τμήμα Μάρκετινγκ των Μύλων Θράκης. Λάτρης των αριθμών και της ανάλυσης, φήμες λένε ότι και στον ύπνο του υπολογίζει ROI & Margin. Όσο σταθερός είναι στο performance που θέλει να έχουν οι πελάτες, τόσο ασταθής είναι στις μουσικές του επιλογές με το playlist του να διαθέτει από metal, μέχρι δημοτικά. Εργάζεται μαζί μας ως Amazon Account Manager στην E-Commerce Hellas.

Sales & Account Manager

Βαγγέλης Νταλαπέρας

Ο Βαγγέλης, αποκαλούμενος και ως “Ευάγγελος”, γεννήθηκε το 1995 και είναι απόφοιτος στον τομέα των Ηλεκτρονικών και πιο συγκεκριμένα εξειδικεύεται ως Τεχνικός Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Δικτυών. Στην μέχρι τώρα πορεία του έχει εργαστεί σε αρκετούς κλάδους, όμως ο “κόσμος” του ηλεκτρονικού εμπορίου τον κέρδισε και κάπως έτσι κατέληξε στην E-Commerce Hellas, ως Sales & Account Manager. Βέβαια είναι πεπεισμένος πως οι συνάδελφοι του δεν θα περνούσαν το ίδιο ευχάριστα χωρίς την παρουσία του στον χώρο εργασίας. Ο Ευάγγελος λοιπόν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και την E-Commerce Hellas ανακαλύπτει νέες πτυχές και δεξιότητες του εαυτού του.

SALES & ACCOUNT MANAGER

Μάνος Μπανούσης

Ο Μάνος είναι γεννημένος το 2000 στην Αθήνα και σπουδάζει στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πριν ξεκινήσει στην E-commerce Hellas ως Amazon Sales & Account Manager βρισκόταν για ένα εξάμηνο σπουδών Erasmus στην Ολλανδία, όπου ταξίδεψε σε 3 χώρες μέσα σε 3 μέρες. Πλέον, έχοντας βρει το πάθος του για τα ταξίδια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, βρίσκεται εδώ για να σας ξεναγήσει σε όλα τα διαφορετικά marketplaces της Amazon.

Sales & Account Manager

Δανάη Βολίκα

Η Δανάη είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της συνειδητοποίησε ότι η ενασχόληση με το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πραγματικά αυτό που αγαπά να κάνει, αναζητώντας μια επαγγελματική ευκαιρία που θα την εξελίξει δηλώνει πολύ χαρούμενη που εργάζεται στην E-Commerce Hellas ως Amazon Account Manager. Φήμες λένε ότι το όνειρό της είναι να βρίσκεται μόνιμα σε μια παραλία με ένα cocktail, αλλά μέχρι να το πετύχει αυτό θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον κόσμο της Amazon.

SALES MANAGER

Βασίλης Δημόπουλος

Γεννημένος το μακρινό ή και όχι, 1998, ο Βασίλης είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην πόλη της Καλαμάτας. Αυτή την περίοδο κάνει εξ αποστάσεως το Μεταπτυχιακό του, πάλι στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου, με ειδίκευση στην μελέτη της Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, κάτι που δικαιολογεί (όπως λέει εκείνος) τον ταχύτατο ρυθμό φράσεων που λέει σε μία συζήτηση. Από σχετικά μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του retail, φθάνοντας σε επίπεδα head τμημάτων, εμπειρία που τον συνόδευσε στην τωρινή του θέση ως Sales Representative στην εταιρεία μας. Πέρα από το αδικαιολόγητο κρύο humor που τον χαρακτηρίζει, του αρέσει κάθε proactive επικοινωνία που μπορεί να υπάρξει μεταξύ ανθρώπων, το καλό φαγητό και δηλώνει λάτρης του αθλητισμού.

Social Media Manager

Κωνσταντίνα Καραμποΐτη

Η Κωνσταντίνα γεννημένη στην Καλαμάτα σπουδάζει στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως millenial είναι παθιασμένη με τα Social Media. Λατρεύει να κάνει story στα αγαπημένα της τοπία και δεν τρώει κανείς από ότι παρήγγειλαν πριν τα βγάλει φωτογραφία για το Instagram. Με την καλαίσθητη ματιά της, το πάθος της αυτό το μεταδίδει πλέον και στην E-Commerce Hellas.

SALES MANAGER

Βασίλης Δημόπουλος