Υπηρεσίες

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων και μετάφραση

Η γλώσσα αποτελεί εμπόδιο και η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής σας εξαρτάται από το αν θα το ξεπεράσετε ή όχι. Χρειάζεστε κάποιον που να είναι γνώστης όχι μόνο της γλώσσας αλλά και της κουλτούρας της χώρας στην οποία εμπορεύεστε τα προϊόντα σας. Χρειάζεστε έναν ειδικό στη μετάφραση marketing περιεχομένου και για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

 

Η ομάδα μας, πλήρως εξειδικευμένη στη «γλώσσα του marketing», θα πραγματοποιήσει εξονυχιστική έρευνα, βελτιστοποιώντας την καταχώρηση των προϊόντων σας για κάθε αγορά και θα δημιουργήσει περιγραφές με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Η μορφοποίηση των περιγραφών του προϊόντος σε μορφή HTML το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό!

 

Οι εντυπωσιακοί τίτλοι, τα bullet points και τα back-end keywords είναι απλά το «κερασάκι στην τούρτα»- όλα στην εντέλεια με σκοπό να ενισχύσουν την επιχείρησή σας!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Διαχείριση του FBA λογαριασμού σας στο Amazon

Η οικοδόμηση μιας ισχυρής σχέσης με τους πελάτες σας και η υποστήριξη στην μητρική τους γλώσσα μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρησή σας. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε και βελτιστοποιήσουμε αξιόπιστα πρότυπα email προσαρμοσμένα σε κάθε αγορά του Amazon (EN / DE / IT / ES / FR). Από τη ρύθμιση της συχνότητας αποστολής αυτόματων email χρησιμοποιώντας το εργαλείο SellerMail™ μέχρι την μετάφραση των καταχωρήσεων σας και τις απαντήσεις στα μηνύματα που λαμβάνετε από τους πελάτες σας – διαχειριζόμαστε τα πάντα για εσάς!

 

Η ικανοποίηση των πελατών σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα και για αυτόν τον λόγο ο χρόνος απόκρισης δεν ξεπερνά τις 8 ώρες. Χρησιμοποιώντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, μπορείτε να μετατρέψετε τα σχόλια των πωλητών σε θετικές αξιολογήσεις και επιπλέον να κάνετε ό, τι περνά από το χέρι σας για την αφαίρεση των αρνητικών σχολίων από πωλητές.

 

Η ομάδα μας θα αναλάβει να απαντήσει στις Συχνές Ερωτήσεις που αναφέρονται στις καταχωρήσεις σας στο Amazon, ενώ παρακολουθώντας τακτικά τις καταχωρήσεις, φροντίζουμε να επικοινωνούμε με τους δυσαρεστημένους πελάτες και να προσπαθούμε να επιλύουμε τα προβλήματά τους για να αποφύγετε τυχόν αρνητικά σχόλια. Οι εβδομαδιαίες / μηνιαίες αναφορές αποθέματος και πωλήσεων θα κρατήσουν την επιχείρησή σας στον σωστό δρόμο!

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Χρησιμοποιώντας διαφημιστικές καμπάνιες για την προώθηση των προϊόντων

Σας ενδιαφέρει να δώσετε μια νέα πνοή στην επιχείρησή σας; Tι θα λέγατε να εξετάσετε πιο προσεκτικά το ενδεχόμενο να οργανώσετε εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες εκστρατείες που μπορούν πραγματικά να φέρουν την επιχείρησή σας στο προσκήνιο;

Μερικά από τα προνόμια της προώθησης ενός προϊόντος:

  • Ενισχύστε την κατάταξη των keywords: Τα πάντα σχετίζονται με την ανακάλυψη «κρυμμένων θησαυρών» που τελικά θα κατατάσσουν τα προϊόντα σας ολοένα και ψηλότερα.
  • Περισσότερες Πωλήσεις: Νέοι πελάτες είναι μόλις ένα κλικ μακριά!
  • Bestseller Rankings: Η απόκτηση του σήματος «Bestseller» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εδραίωση της ταυτότητας σας ως «αυθεντία» και είμαστε εδώ για να το κάνουμε να συμβεί.
  • Βελτιωμένο conversion rate: Μετατρέψτε γρήγορα το κοινό σας σε εν δυνάμει πελάτες και εν τέλει σε πιστούς πελάτες.
  • Organic Reviews: Όταν πρόκειται να «χτίσετε» μια καλή φήμη, οι αξιολογήσεις και οι κριτικές έχουν τον πρώτο λόγο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να λάβετε οργανικά σχόλια που ενισχύουν τις καταχωρήσεις σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Έχουμε ό,τι χρειάζεστε για να φτάσετε την επιχείρησή σας σε άλλο επίπεδο. Η πολυετή πείρα μας σε Ευρώπη και Αμερική μάς δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθούμε ανεμπόδιστα σε αυτήν την συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Δεν πρόκειται απλώς για το «χτίσιμο» της επιχείρησής σας στις διεθνείς αγορές του Amazon. Είμαστε εδώ για να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PPC CAMPAIGNS

Δημιουργία και διαχείριση PPC

Εκτός από την σωστή καταχώρηση των προϊόντων σας, η διεξαγωγή μιας καμπάνιας Pay Per Click (PPC) είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και επικερδής μέθοδος για τους πωλητές, η οποία οδηγεί σε σημαντικές πωλήσεις για τα προϊόντα τους, καθώς ενισχύει ταυτόχρονα το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες κριτικές αλλά και την προβολή νέων προϊόντων.

 

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι πωλητές μπορούν πλέον να δημιουργήσουν καμπάνιες PPC στο Amazon PPC μέσω της αντίστοιχης πλατφόρμας διαφήμισης. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε αυτόματες διαφημίσεις προϊόντων, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να ποσοτικοποιήσετε την έκθεση των προϊόντων σας, να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρήσεις σας, ελέγχοντας το click-through-rate και τις πωλήσεις ανά λέξη-κλειδί, αλλά ακόμη και να βρείτε νέες λέξεις-κλειδιά.

 

Είτε είστε ήδη ένα μεγάλο brand ή απλώς ένας νέος πωλητής, αυτή η ευκαιρία που σας δίνεται μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε περισσότερα αποθέματα σε λιγότερο χρόνο, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις οργανικές σας βαθμολογίες. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την προϋπόθεση ότι η καμπάνια έχει ρυθμιστεί σωστά και γίνεται η κατάλληλη διαχείριση.

 

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό!

 

Η διαχείριση των PPC είναι μια περίπλοκη διαδικασία και θα σας βοηθήσουμε να σιγουρευτείτε ότι αποκομίζετε τα μέγιστα από τις καμπάνιες σας. Θα βελτιστοποιήσουμε τις καμπάνιες σας για να δημιουργηθεί μεγαλύτερο traffic στις καταχωρήσεις σας στο Amazon, ενώ θα μπορείτε να παρακολουθείτε και τις μηνιαίες αναφορές.

Πάρε Προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.