Η πλήρης και ενδελεχής ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες τάσεις που αναδεικνύονται κάθε τόσο στον κόσμο του e-commerce και όχι μόνο, είναι όλα όσα χρειάζεται να κάνει κάθε πωλητής που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά μέσω της Amazon, έτσι ώστε να γνωρίσει εις βάθος όλα τα οφέλη από τη χρήση του Amazon FBA.

Μήπως είστε ένα «βήμα» πριν επιλέξετε να στραφείτε προς το επιχειρηματικό μοντέλο Amazon FBA; Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε είναι απαραίτητο πρώτα να γνωρίσετε όλα τα θετικά, που μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας και στη συνέχεια, η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε αυτό το σκαλοπάτι και να «απογειώσετε» τα κέρδη της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας τα προνόμια που παρέχει το Amazon FBA!

Άλλωστε, είναι σημαντικό να θυμάστε πως υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε όταν γίνετε μέρος του προγράμματος Fulfillment by Amazon (FBA). Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πολύ γρήγορα θα αντιληφθείτε πως τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσετε τώρα που είστε επίσημα πωλητής FBA, είναι πολλά.

  1. Πρόσβαση στους κύριους πελάτες

Χρησιμοποιώντας το FBA, τα προϊόντα σας γίνονται αυτόματα κατάλληλα για το Amazon Prime, παρέχοντάς σας έτσι πρόσβαση σε εκατομμύρια αποκλειστικούς πελάτες Prime που απολαμβάνουν προνόμια όπως γρήγορη και δωρεάν αποστολή.

  • Εμπιστοσύνη και Αξιοπιστία

Η Amazon έχει δημιουργήσει σημαντική εμπιστοσύνη με τη βάση πελατών της. Πωλώντας μέσω της υπηρεσίας εκπλήρωσης, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ισχυρή φήμη της Amazon, ενισχύοντας την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

  • Αποτελεσματικά logistics και Διαχείριση Αποθεμάτων

Η ενασχόληση με την αποθήκευση αποθέματος, τη συσκευασία, την αποστολή, τις επιστροφές και την εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να είναι δύσκολη. Με το πρόγραμμα FBA της Amazon, μπορείτε να ελευθερώσετε χρόνο και πόρους για να εστιάσετε σε άλλους τομείς, όπως η επιλογή προϊόντων και το μάρκετινγκ, καθώς οι αναφερόμενες εργασίες καλύπτονται όλες.

  • Δυνατότητα για αυξημένες πωλήσεις

Τα προϊόντα Fulfillment by Amazon εμφανίζονται συχνά υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και μπορεί να είναι πιο ελκυστικά για τους πελάτες λόγω της καταλληλόλητας Prime και της αξιόπιστης εξυπηρέτησης πελατών της Amazon. Αυτή η αυξημένη ορατότητα μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεων. 

  • Παγκόσμια Απήχηση Αγοράς

Το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Amazon σάς επιτρέπει να εισέλθετε στις διεθνείς αγορές πιο γρήγορα, επεκτείνοντας τις δυνατότητες πωλήσεών σας πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας σας.

Τι δείχνουν όλα τα παραπάνω; Πως εάν υπάρχει ένας βασικός λόγος, που ωθεί πολλούς πωλητές να επιλέξουν το επιχειρηματικό μοντέλο Amazon FBA (Fulfillment by Amazon), είναι το γεγονός ότι απελευθερώνει τον πωλητή από έναν μεγάλο όγκο εργασιών, προσφέροντάς του όλα όσα χρειάζεται, έτσι ώστε να οδηγηθεί στο success story της επιχείρησής του. Για εσάς λοιπόν, που θέλετε να αφιερωθείτε σε άλλα, πιο δημιουργικά και λειτουργικά «κομμάτια» της επιχείρησής σας, το επιχειρηματικό μοντέλο Amazon FBA είναι για εσάς ένα χρήσιμο εργαλείο. Και για να είστε ακόμη πιο σίγουροι για την απόφασή σας, αρκεί να παρακολουθήσετε το ολοκληρωμένο online masterclass που έχουμε ετοιμάσει, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να γνωρίσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας

Share the knowledge!