Η μεγάλη εκδήλωση πωλήσεων της Amazon αυτόν τον Οκτώβριο, θα περιλαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις για να ξεκινήσουν δυναμικά οι αγορές των καταναλωτών. Πρόκειται με λίγα λόγια, για μία διήμερη εκδήλωση που σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων για τα μέλη του Amazon Prime.

Οι πωλήσεις ξεκινούν επίσημα στις 10 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσουν έως τις 11 Οκτωβρίου και φυσικά εσείς, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να είστε μία από τις εταιρείες που θα γίνουν μέρος του Prime Big Deal Days.

Τι είναι το Prime Big Deal Days;

Το Prime Big Deal Days είναι η δεύτερη Prime Day της Amazon για το 2023. Όπως και ο πρώτος γύρος τον Ιούλιο, το Prime Big Deal Days προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για τα μέλη του Amazon Prime. Αν και ορισμένα προϊόντα θα είναι προς πώληση και για τα μη μέλη του Prime, πρόκειται κυρίως για μια εκδήλωση για τα μέλη του Prime και μια ευκαιρία για την Amazon να αυξήσει τον αριθμό των μελών της.

Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που η Amazon επέκτεινε τις εκπτώσεις της Prime Day σε μια δεύτερη εκδήλωση το φθινόπωρο, την οποία ονόμασε Prime Early Access Sale. Κρίνοντας από αυτή την εκδήλωση, οι εκπτώσεις στις Prime Big Deal Days μπορεί να μην είναι τόσο άφθονες όσο αυτές που είδαμε στην Prime Day τον Ιούλιο, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν μερικές εξαιρετικές δεύτερες ευκαιρίες για όσους έχασαν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Πώς να προετοιμαστείτε για τις Prime Big Deal Days;

Και για εσάς, που θέλετε να είστε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών, ακολουθήστε τις κατάλληλες συμβουλές από τους ειδικούς συμβούλουςΙδού λοιπόν, όλα όσα αφορούν τους καταναλωτές, σχετικά με την επωνυμία σας, στο φετινό Prime Big Deal Days:

#1 Οι επιλογές παράδοσης

Οι καταναλωτές θα αναζητήσουν τρόπους έτσι ώστε να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, όπως για παράδειγμα την γρήγορη παράδοση σε εκατομμύρια αντικείμενα που περιλαμβάνονται στη συνδρομή Prime. Κάπως έτσι, θα επιλέξουν, όπως πάντα, την επιλογή παράδοσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, κατά τη διάρκεια των ημερών Prime Big Deal. Τα μέλη Prime, άλλωστε, μπορούν να λάβουν γρήγορες παραδόσεις για εκατομμύρια είδη σε όλες τις κατηγορίες, καθώς και να επιλέξουν δωρεάν παράδοση στο Amazon Lockers.

#2 Εξατομικευμένες ειδοποιήσεις 

Εφόσον οι καταναλωτές εγγραφούν, θα λαμβάνουν εξατομικευμένες ειδοποιήσεις που σχετίζονται με πρόσφατες αναζητήσεις στην Amazon, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε φροντίσει την εικόνα της επωνυμίας σας και να έχετε ανανεώσει τις κατηγορίες των διαφημίσεών σας. Διότι, οι καταναλωτές από τη στιγμή που θα επισκεφτούν τη σελίδα εκδηλώσεων Prime Big Deal Days στην εφαρμογή Amazon Shopping θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν εξατομικευμένες ειδοποιήσεις. Μάλιστα, μόλις φτάσουν οι Prime Big Deal Days, θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις push για τις διαθέσιμες προσφορές στις οποίες έχουν εγγραφεί.

Το Prime Big Deal Days θα ξεκινήσει σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο στις 10 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Κίνας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Σιγκαπούρης, της Ισπανίας, της Σουηδίας, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργούν τα πράγματα, κατά τη διάρκεια τουAmazon Prime Big Deal Days 2023,ακολουθώντας τις σωστές κατευθύνσεις.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας

Share the knowledge!