Μπορεί όλα όσα χρειάζεται να προσέξετε, ως πωλητές της Amazon, να είναι η ύπαρξη καινοτόμων και εξαιρετικών ιδεών που θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμη στοιχείo, που σχεδόν «υπόσχεται» την κερδοφορία και το μέλλον της επιχείρησής σας.

Αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, η συλλογή των δεδομένων που θα αντλήσετε από τους εν δυνάμει αγοραστές σας τον φετινό Φλεβάρη, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τα προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσετε. Και κάπου εδώ προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Πώς επιλέγετε τα καλύτερα προϊόντα για πώληση στην Amazon; Πώς ξέρετε τι αγοράζουν οι καταναλωτές αυτήν την εποχή του χρόνου; Πόσο απόθεμα πρέπει να αγοράσετε; 

Μέσα από αυτό το άρθρο και με την πολύτιμη βοήθεια των ειδικών συμβούλων μας, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες απαντήσεις και φυσικά τα προϊόντα εκείνα που τον φετινό Φλεβάρη, θα ωφελήσουν τόσο εσάς όσο και την επιχείρησή σας!

1. Ηλεκτρονικά

Αυτό είναι λίγο ευρύ, αλλά τα ηλεκτρονικά είναι πάντα μια καλή κατηγορία για αναζήτηση προϊόντων προς πώληση. Σκεφτείτε ακουστικά και αξεσουάρ γυμναστικής για όσους πηγαίνουν στο γυμναστήριο ή εξοπλισμό γραφείου όπως οθόνες, φώτα και προστατευτικά υπέρτασης για όσους εργάζονται από το σπίτι. 

Διότι, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα για να διαλέξετε στην ευρεία κατηγορία ηλεκτρονικών, αρκεί να ανακαλύψετε εκείνα που ταιριάζουν στο αγοραστικό κοινό σας, μέσα από πολλές κατηγορίες.  

Και μπορεί συνήθως να λέμε στους νέους πωλητές της Amazon να μείνουν μακριά από την κυκλοφορία ενός ηλεκτρονικού προϊόντος, αλλά εάν έχετε εμπειρία πωλήσεων και αξιοπρεπή προϋπολογισμό, ίσως ήρθε η στιγμή να λανσάρετε ένα προϊόν ιδιωτικής ετικέτας που μπορεί να εμπίπτει στην κατηγορία των ηλεκτρονικών.

2. Είδη καθαριότητας σπιτιού

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα, οι άνθρωποι τείνουν να αρρωσταίνουν περισσότερο αυτήν την εποχή του χρόνου. Δηλαδή, οι καταναλωτές θα αγοράσουν περισσότερα προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης για να σκοτώσουν τα μικρόβια και να διατηρήσουν τα σπίτια τους καθαρά. 

Μπορείτε ακόμη και να λανσάρετε τη δική σας μάρκα προϊόντων καθαρισμού με ιδιωτική ετικέτα. Πώς; Χρησιμοποιήστε τη βάση δεδομένων προϊόντων της Jungle Scout για να βρείτε ένα προϊόν σε ζήτηση στην κατηγορία Υγεία και Οικιακά. 

3. Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ναι, σχεδόν μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη θα έχετε την ευκαιρία να πουλήσετε δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σοκολάτες, αρκουδάκια, παιχνίδια και διάφορα τέτοιου τύπου προϊόντα σίγουρα θα γίνουν ανάρπαστα, αυτήν την εποχή του χρόνου.

Και επειδή, πιθανότατα δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να χρησιμοποιήσετε το FBA, εάν έχετε τη δυνατότητα, εκπληρώστε τις παραγγελίες μέσω του FBM, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τις παραγγελίες των πελατών σας γρήγορα.

4. Βιβλία (αυτοβοήθειας, επαγγελματικά, οικονομικά) 

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως τους πρώτους μήνες κάθε έτους, οι καταναλωτές θα αναζητήσουν τρόπους για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Αφού λοιπόν, μιλήσαμε για προϊόντα φυσικής κατάστασης -καθώς οι άνθρωποι τείνουν να εργάζονται για τη σωματική τους υγεία τον Ιανουάριο- ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με την ψυχική και οικονομική κατάσταση των καταναλωτών σας.

Κάπως έτσι, βιβλία αυτοβοήθειας, επαγγελματικά βιβλία ή ακόμη και οικονομικά, μπορεί να είναι εξαιρετικά προϊόντα για πώληση τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, η πώληση μεταχειρισμένων βιβλίων εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από τις πωλήσεις στην Amazon, γι’ αυτό αναζητήστε μεταχειρισμένα βιβλία σε καταστήματα λιανικής πώλησης και όχι μόνο.

Αυτόν τον Φλεβάρη, αδράξτε κάθε ευκαιρία έτσι ώστε να δείτε τις πωλήσεις σας στην Amazon να αυξάνονται κατακόρυφα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευτείτε τους ειδικούς και να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω δημοφιλή προϊόντα αυτού του μήνα.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας

Share the knowledge!