Βασικός στόχος σας είναι να εντοπίσετε τον ιδανικό προμηθευτή για όποιο προϊόν σας αποφέρει κέρδος, γιατί τότε μπορείτε να εστιάσετε στην αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας και όχι στην εξυπηρέτηση πελατών και την αποστολή των προϊόντων.

Δεν είναι εύκολο, αλλά αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας, θα αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες να βρείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή και ένα καλό προϊόν.

Ο καλύτερος «φίλος» σας στην διαδικασία εισαγωγής είναι η AliBaba. Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου από την Κίνα, με 430 εκατομμύρια πελάτες, κεφαλαιοποίησή πάνω από το όριο των 470 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αριθμό ενεργών αγοραστών να αγγίζει τα 466 εκατομμύρια, νούμερο που αντιστοιχεί περίπου στο ένα τρίτο του κινεζικού πληθυσμού.

Μην πέσετε στις παγίδες των Doba, WorldWideBrand, Volusion, ή οποιεσδήποτε άλλες λύσεις απάτης είναι εκεί έξω για να εντοπίσετε τους μελλοντικούς σας προμηθευτές. Πολλοί έκαναν το λάθος να δοκιμάσουν όλα αυτά όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά και απλώς κατέληξαν να σπαταλούν εκατοντάδες δολάρια χωρίς κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα.

Με την AliBaba, θα εξετάζετε μόνο τα «χρυσά μέλη» (Golden Members). Μην ασχοληθείτε με το πόσο ελκυστική είναι η συμφωνία που θα σας προτείνει ένα μη-χρυσό μέλος ή πόσες εργοστασιακές πιστοποιήσεις έχουν, ΜΗΝ αγοράσετε για κανένα λόγο από μη-χρυσά μέλη.

Μόλις ακολουθήσετε αυτόν τον κανόνα, θα σας βοηθήσουμε να αποφύγετε το 98% των απατεώνων και των κακών προμηθευτών. Θέλετε επί της ουσίας να βρείτε έναν προμηθευτή που θα σας στείλει φτηνά δείγματα, θα δέχεται πληρωμές μέσω PayPal και θα ανταποκρίνεται στα μηνύματά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ανοίξτε λοιπόν το AliBaba και να επιστρέφετε σε αυτό συχνά καθόλη τη διάρκεια της έρευνας αγοράς που θα πραγματοποιήσε μέχρι να καταλήξετε στο προϊόν αλλά και στα περιθώρια κέρδους που μπορείτε να έχετε.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας

Share the knowledge!