Τι θα λέγατε, αυτή τη νέα σεζόν, να ξεκινήσετε να πουλάτε ακόμη πιο δυναμικά στην Amazon; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε δεν έχετε παρά να λανσάρετε ένα νέο προϊόν, μιας και τώρα είναι μια καλή στιγμή, καθώς το καλοκαίρι τελείωσε και το φθινόπωρο έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός πως ο Σεπτέμβρης είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για νέες αγορές, διότι οι εν δυνάμει πελάτες σας δεν βλέπουν την ώρα εξοπλιστούν με όλα τα απαραίτητα.

Δεδομένης της εποχής του χρόνου, λοιπόν, η καλύτερη στρατηγική είναι να εστιάσετε σε προϊόντα που εκτοξεύουν τις πωλήσεις τους, το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Δεν πρόκειται απαραίτητα για εποχικά προϊόντα, αλλά για απλά προϊόντα που φτάνουν στο αποκορύφωμά των πωλήσεών τους αυτήν την εποχή του χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικός συγχρονισμός, μιας και αποτελεί το «κλειδί» για να φέρετε στην αγορά ένα καινοτόμο προϊόν, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανεβάσετε το κέρδος της επιχείρησής σας το τελευταίο τετράμηνο του έτους.  

Το ερώτημα που προκύπτει φυσικά, είναι ποια είναι τα αντικείμενα που «υπόσχονται» να αποτελέσουν τα καλύτερα προϊόντα προς πώληση για το τέλος του 2023. Ιδού λοιπόν, οκτώ βασικά είδη που δεν πρέπει να λείπουν από την επιχείρησή σας, εάν θέλετε να αγοράζονται -χωρίς δεύτερη σκέψη- από γνώριμους και νέους πελάτες.

Οκτώ top προϊόντα προς πώληση:

  1. Bento Boxes

Αποτελούν βασικό στοιχείο της σχολικής ζωής στην Ιαπωνία και είναι ένα δημοφιλές στοιχείο μεταξύ των Ιαπώνων μαθητών. Η ιδέα είναι ότι έχετε ένα χωριστό κουτί μεσημεριανού γεύματος που περιέχει πολλά διαφορετικά πιάτα.

  • Σχολικές τσάντες

Φυσικά, δεν είναι μυστικό ότι όταν πρόκειται για back to school αγορές, ένα σακίδιο πλάτης είναι το πρώτο αντικείμενο που έρχεται στο μυαλό μικρών και μεγάλων.

  • Ποτήρια από ανοξείδωτο χάλυβα

Καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της χρήσης πλαστικών φιαλών, αντικείμενα όπως τα ποτήρια από ανοξείδωτο χάλυβα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

  • Κουβέρτες Fleece

Μπορεί να αποτελούν προϊόντα που πωλούνται διαχρονικά, ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του έτους, οι πωλήσεις τους απογειώνονται.

  • GPS Trackers για παιδιά

Το να μπορεί κάθε γονιός μέσω μίας συσκευής, να εντοπίζει και να παρακολουθεί το παιδί του ανά πάσα ώρα και στιγμή, το καθιστά ένα νέο τεχνολογικό προϊόν που σίγουρα θα φανεί πολύ χρήσιμο. 

  • Shapewear

Αποτελεί προϊόν που λατρεύουν οι γυναίκες μιας και προσαρμόζεται εύκολα στο σώμα και στην πλειοψηφία του αποτελεί μία άκρως επιτυχημένη αγορά.

  • Ράφια αποθήκευσης ψυγείου

Πρόκειται για ένα προϊόν που ανήκει στην αγαπημένη κατηγορία πολλών πωλητών και αγοραστών, «Σπίτι & Κουζίνα».

  • Καλύμματα πισίνας

Τα καλύμματα πισίνας αρχίζουν να αυξάνονται σε ζήτηση όλο το καλοκαίρι, ενώ η δημοτικότητά τους εκτοξεύεται το φθινόπωρο.

Αυτά είναι λοιπόν, οκτώ πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα που είναι ιδανικά για πώληση στην Amazon το 2023. Φυσικά, πριν προβείτε στην ιδανική επιλογή για εσάς, είναι σημαντικό να εξετάσετε πιο προσεκτικά τα εν λόγω αντικείμενα, έτσι ώστε να δείτε αν είναι κατάλληλα για την επιχείρησή σας. Και σε περίπτωση που προτιμάτε να πουλήσετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολύτιμες συμβουλές των ειδικών συμβούλων μας, για να βρείτε πολλά ακόμη κερδοφόρα προϊόντα.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας

Share the knowledge!