Το Amazon Ads προσφέρει μια σειρά από δωρεάν και επί πληρωμή λύσεις για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ολιστική στρατηγική διαφήμισης και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, αυξάνοντας τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Κάπως έτσι, χρησιμοποιώντας πολλούς τύπους διαφημίσεων, έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε περισσότερους αγοραστές, να κάνετε την επωνυμία σας να ξεχωρίζει και κατ’ επέκταση να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Συγκεκριμένα, οι καμπάνιες των sponsored products σάς βοηθούν να προβάλλετε τα μεμονωμένα προϊόντα σας, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να τα βρίσκουν πιο γρήγορα κατά την περιήγησή τους στην Amazon. Μάλιστα, λόγω του ότι για πολλούς πελάτες, είναι σημαντικό να μπορούν να ανακαλύπτουν τη μάρκα πίσω από ένα προϊόν, μπορείτε να συνδέσετε τους αγοραστές με την επωνυμία σας και να δημιουργήσετε μόνιμες σχέσεις μαζί τους, με τα sponsored brands που διαφημίζονται.

Ακολουθούν τέσσερα πλεονεκτήματα από τη χρήση των sponsored products και των sponsored brands:

Η επωνυμία σας μπορεί να φτάσει όπου φανταστείτε

Βοηθήστε να ενισχύσετε την ανιχνευσιμότητα της επιχείρησής σας, προβάλλοντας τις διαφημίσεις σας σε πολλά διαφορετικά σημεία. Διότι, η ταυτόχρονη προβολή πολλών διαφημίσεων σε διαφορετικά σημεία, σάς βοηθά να ξεχωρίζετε περισσότερο στις κατηγορίες προϊόντων σας.

Να είστε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή

Προσεγγίστε κοινά τα οποία βρίσκονται σε όλο τον «κόσμο» της Amazon. Η ταυτόχρονη χρήση Sponsored Products και Sponsored Brands μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερους αγοραστές κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στην Amazon, όπως για παράδειγμα όταν θέλουν να ανακαλύψουν νέες επωνυμίες, να βρουν συγκεκριμένα προϊόντα για αγορά ή να κάνουν μία απρόοπτη αγορά.

Αφήστε το εμπορικό σήμα σας να λάμψει

Διαφοροποιήστε την επωνυμία σας από αυτή των υπολοίπων, με τη βοήθεια των Sponsored Brands ads’ creative formats. Άλλωστε, τα Sponsored Brands ads προσφέρουν νέες δημιουργικές επιλογές που συμπληρώνουν τις καμπάνιες των προϊόντων. Γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε διαφορετικές μορφές δημιουργικού περιεχομένου, που να βασίζονται σε εικόνα ή βίντεο για να βοηθήσετε την επωνυμία σας να ξεχωρίσει, να προωθήσετε περισσότερα από ένα προϊόντα και να επιλέξετε πού θα οδηγήσετε τους αγοραστές όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας.

Προσεγγίστε τους αγοραστές στον «κόσμο» σας

Βοηθήστε τους αγοραστές να ανακαλύψουν όλα όσα έχετε να προσφέρετε μέσα από πολλές και διαφορετικές Sponsored Brands ads’ multiple landing pages. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Κατευθύνοντας τους αγοραστές σας στο κατάστημά σας ή σε μια προσαρμοσμένη landing page που εμφανίζει μια επιλογή από τα προϊόντα σας για να προσεγγίσετε τους αγοραστές σε ό,τι έχετε να προσφέρετε. 

Ακολουθώντας τα παραπάνω «βήματα» και λαμβάνοντας ακόμη πιο στοχευμένες συμβουλές θα εξελίξετε ακόμη περισσότερο τη διαφημιστική σας στρατηγική. Μερικά από αυτά τα tips, μάλιστα, αναλύουμε και στo online course που έχουμε ετοιμάσει, τα οποία εξηγούν αναλυτικά πώς μπορεί ένας πωλητής μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρον τα πλεονεκτήματα και τα εργαλεία που του παρέχει η Amazon.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας

Share the knowledge!